fbpx
Mestnik
Terapija z LipoLaserjem traja 60 minut. FOTO: Atelje Satin.
Aktualno Narava & zdravje Novice PR Starševstvo & otroci Zanimivosti & Zabava

Atelje Satin: Z LipoLaserjem v eni uri do lepega telesa

Poletje ni zgolj pred vrati, zdaj je že prestopilo prag. In večina nas bi poletje radi pozdravili v najboljši verziji sebe. Kako bomo zgledali v kopalkah je odvisno tudi od tega, kako smo se telesu posvečali izven sezone. Tistim, ki do željenega izgleda hodi preveč nekaj centimetrov, podporo nudi Atelje Satin.

Z dieto in telovadbo ne moremo vedno oblikovati telo po naših željah. Morda podbradek kar ne želi izginiti, morda je nadlaht še vedno premočna, kljub vsemu trudu. Zato s pomočjo LipoLasreja ciljamo na točno določeno področje, zaradi katerega smo nesamozavestni, pojasni Dunja Zelenik iz Atelje Satin. 

»Deluje direktno na maščobne celice in povzroči njihovo zmanjšanje na povsem naraven način – brez kirurških posegov, brez bolečin in brez stranskih učinkov. V primerjavi s kavitacijo dosega lipo laser boljše rezultate na veliko bolj prijazen in neagresiven način. Je popolnoma varen za uporabo, ne vpliva na ožilje, notranje organe, kožo in druge dele telesa,« nadaljuje lastnica salona.

Takoj po terapiji stranka lahko nadaljuje z vsakdanjimi aktivnostmi. Priporočeno je, da se terapija, ki traja 60 minut, izvaja dva-do tri-krat na teden, dva ali tri tedne zaporedoma.

Rezultat po 5 terapijah je od 5 do 10 cm manjši obseg trebuha in 2 do 4 cm zmanjšan obseg stegna (celulit se razbije).

»Foto-kemični efekt, ki ga dosežemo z energijo do 120 mW in posebnimi laserskimi diodami valovne dolžine 635 nm do 650 nm povzroči, da se odprejo pore v celičnih membranah, preko katerih se nato shranjeni trigliceridi razgradijo v glicerol in maščobne kisline. Po terapiji naredimo še  limfno drenažo, stimulacijo mišic, razbijanje celulita in učvrstitev kože,« pojasnijo v Ateljeju Satin.

Dunja Zelnik iz Atelje Satin. FOTO: Atelje Satin.

Postopek zmanjšuje količino maščobe v telesu in ne le vode, že takoj po prvem tretmaju lahko dosežemo manjši obseg trebuha. Gre za varen in učinkovit spopad z maščobo, za katerega ni treba»iti pod nož«, v kozmetični industriji mu pravijo kar »nekirurška liposukcija«.

Po postopku telesna aktivnost ni pogoj, saj se na samem tretmaju naredi že stimulacija mišic in limfna drenaža, s pomočjo katere se lažje izločijo odpadne snovi iz telesa.

LipoLaser je skupaj z uravnoteženo prehrano in vadbo zmagovalna kombinacija za zmagovalno počutje.

ml.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih