fbpx
Mestnik
Aktualno Kultura Novice Zanimivosti & Zabava

BREZ FILTRA Z ANUŠO: Napoved novembrskega pogovornega večera

Novembrski pogovorni večer Brez filtra z Anušo bo v znamenju športa, natančneje kolesarstva. Novo mesto je kolesarska prestolnica Slovenije, zibelka številnih izjemnih kolesarjev, dom enega naših največjih kolesarskih klubov in vsakoletni cilj osrednjega kolesarskega praznika pri nas, Dirke po Sloveniji.

Gost večera bo kolesar, ki se ne boji divjih spustov, prav tako ne solz pred kamerami. Njegovim dosežkom se klanja ves kolesarski svet, srca športnih navdušencev pa osvaja tudi zato, ker z javnostjo brez težav deli svoja najiskrenejša občutja na zahtevni poti profesionalnega športnika. Matej Mohorič, član kolesarske ekipe Bahrain Victorious, bo v pogovoru z voditeljico Anušo Gaši razkril manj znane zanimivosti iz svojega življenja, profesionalnega in zasebnega.

Glasbena gostja dogodka bo Lamai s spremljevalno zasedbo.

Brezplačne vstopnice so na voljo na blagajni KCJT.

Posnetek pogovora bo na ogled na Vašem kanalu in platformi YouTube.

Partnerji projekta so: Zavod Novo mesto, Kulturni center Janeza Trdine, KCJT ArtCaffe, televizija Vaš kanal in Zavod Vesnik.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih