fbpx
Mestnik
Fotografija je nastala ob eni uspešnejših promocijskih akcij NTK Krka v veliki avli novomeške Qulandije. Od leve proti desni: predsednik NTK Krka Jernej Jedlovčnik, nadarjena krkašica Kim Kastelic z deklico, ki se je prvič srečala z malo bel žogico in dolgoletni športni delavec in vaditelj v klubu Dušan Pezelj-Dule, ki je pred dvema mesecema s kolegi ustanovil namiznoteniški klub v Šentjerneju in postal njegov predsednik. (Foto arhiv NTK Krka)
Aktualno Dogodki Novice

Brezplačni namizni tenis med šolskimi počitnicami

NTK Krka Novo mesto že četrto leto zapored ponuja dvomesečno vadbo pod strokovnim vodstvom – Dobrodošli začetniki in tisti, ki že nekaj znajo –V jeseni namiznoteniška šola!

Namiznoteniški klub Krka Novo mesto, klub s 73-letno bogato tradicijo, ki ima v svojih vrstah odlične mlade igralce (in tudi tri udeležence olimpijskih iger v Tokiu), še enkrat vabi šolarje, ljubitelje namiznega tenisa, da se v času počitnic v juliju in avgustu pridružijo brezplačni vodeni vadbi namiznega tenisa v Dolenjskem namiznoteniškem centru v Drgančevju (v gozdu za bencinskim servisom OMV v Žabji vasi). Tovrstna vadba, ki poteka četrto leto in pod strokovnim nadzorom, se je začela po koncu šolskega pouka. Poteka ob sredah med 17:30 in 19:30. Vodstvo kluba je z udeležbo zadovoljno, a je ta zaradi covida – mnogi so takoj odšli na ‘podaljšane’ počitnice – nekoliko manjša.  

Za dodatne informacije pokličite na 041 626 895 (Jernej). Lahko si pomagate tudi z email naslovom: ntk.krka@gmail.com in dobili boste odgovore na vaša vprašanja.

Še informacija za tiste, ki jih namizni tenis še posebej zanima: z redno klubsko namiznoteniško šolo za vse starosti pričenjamo 1. septembra 2021.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih