fbpx
Mestnik
Aktualno Politika

Čarli pogrešan že od srede, lastniki prosijo za pomoč

Že peti dan lastniki pogrešajo pomeranca Čarlija, ki je neznano kam odšel izpred hiše v Ribnici, natančneje iz vasi Otavice. Družina Trdan je vest o pogrešanem Čarliju razširila preko družbenih omrežji, uporabniki pa so vest množično delili in razširili praktično po celi jugovzhodni regiji.

Pomeranec je izginil med tem ko je lastnik le za trenutek odšel v kurilnico. Hiša izpred katere je izginil stoji na koncu vasi, kjer ni prometa. Zato so možnost, da ga je povozil avtomobil, lastniki takoj izključili. V preteklosti se je Čarli vedno vrnil domov, tokrat ga pogrešajo že od srede.

Lastniki so prečesali okolico, odšli tudi v bližnje romsko naselje. V iskanje se je vključila Gasilska enota Ribnica in ekipa K9, ki je izkušena v iskanju pogrešanih. Slednji so prišli do ugotovitve, da je pes ukraden in bi se lahko nahajal kjerkoli.

Lastniki prosijo, da jih v primeru, da psička najdete ali opazite oglas za oddajo psa, ki bi bil lahko pogrešan, pokličete na: 040-524-886. Obljubljajo tudi nagrado v vrednosti 1000 evrov.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih