fbpx
Mestnik
Dogodki Društva

ČLANICE KLUBA POSLOVNE ODLIČNOSTI SO SE UDELEŽILE PRIREDITVE ADMA V AVDITORIJU PORTOROŽ

Prireditev ADMO je letos potekala od 17. do 19. septembra v Portorožu, kjer se je udeležilo 8 članic Kluba poslovne odličnosti Dolenjske in Bele krajine. Prestižno priznanje ADMA ODLIČNOST 2020 je prijela Melita Pediček Spindler iz vrtca Pobrežje Maribor.

Prireditev so pričeli s predavanjem Dushe Barbare Vidanovich o vplivu pravilne izbire besed na sam izid pogovora. Naredili so mini trening, kjer so negativne novice spreminjali v pozitivne. To je nedvomno nekaj, kar bistveno spremeni izid pogovora ter razpoloženje našega sogovornika. Prav tako so v dnevu, namenjenemu razvijanju strateškega razmišljanja, poslušali predavanje Franca Giderja o usklajevanju ciljev organizacije s cilji posameznika. Vprašali so se, s kakšno vizijo hodimo v službo ter kako dobro poznamo in se poistovetimo z vizijo podjetja, v katerem smo zaposleni. Če naši osebni cilji niso usklajeni s cilji podjetja, smo na delovnem mestu pogosto neuspešni in nezadovoljni.

Dobrodelni petek – 550 evrov za Anino zvezdico

Petek se je začel z dobrodelnim tekom in pohodom, kjer so za Anino zvezdico zbrali 550 €. Dan so nadaljevali s predavanjem o tem, kako razumeti načrtovanje ter dosegati in presegati naše cilje. Predavala je Nataša Brunec, certificirana trenerka metode GTD. Jasmina Spahalić pa jih je opomnila na pomembnost pisnega komuniciranja in na najpogostejše napake pri pisnem komuniciranjem.

V soboto so bile na uravnoteženi ADMI med drugim z nami Margareta Ana Bole, ki je govorila o pomenu uravnoteženosti posameznika za uravnoteženost podjetja ter Sara Isaković s predavanjem z naslovom Smo vklopljeni?

Sara Zupančič, članica KPODBK

Foto: Jadranka Meglen in ADMA

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih