fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki Novice Šport

Članice ŽKK Krka v borbo za medaljo na domačih tleh

V soboto in nedeljo (19. in 20. 6. 2021) se bo v novomeški dvorani Marof odvijal članski zaključni turnir najboljših štirih ekip, na katerega so se uvrstile tudi košarkarice Ženskega košarkarskega kluba Krka!

Mednarodna Extra liga končuje že peto sezono delovanja. Tako kot v vseh športih, je na delovanje lige v sezoni 2020/21 močno vplivala pandemija korona virusa. Kljub temu je vodstvu lige in ekipam uspelo v skrajšani sezoni le-to pripeljati do zaključka. Na zaključni turnir so se poleg domačih košarkaric uvrstile še ekipe ŽKK Koš Celovec, ŽKK Kranjska Gora – Jesenice, ŽKK Jelša Šmarje. Žal se zaključnih bojev za uvrstitev na zaključni turnir nista mogli udeležiti ekipi FSV Reka iz Hrvaške in Pallacanestro interclub Muggia iz Italije, ki bi si tudi zaslužili sodelovanje na zaključnem turnirju.
Članice ŽKK Krka so v preteklosti že trikrat sodelovale na zaključnem turnirju Extra lige in enkrat osvojile drugo ter dvakrat tretje mesto. Letos imajo tako lepo priložnost za naskok na sam vrh.

Finalni turnir se bo odvijal v soboto, 19. 6. 2021 in nedeljo, 20. 6. 2021 v športni dvorani Marof v Novem

Spored zaključnega turnirja

Sobota, 19. 6. 2021
15:00 – ŽKK KRKA : ŽKK Koš Celovec
17:00 – ŽKK Kranjska Gora Jesenice : ŽKK Jelša

Nedelja, 20. 6. 2021
15:00 – tekma za tretje mesto
17:00 – finalna tekma
19:00 – zaključek tekmovanja s podelitvijo nagrad in priznanj

Vstop v dvorano je brezplačen vendar mora vsak udeleženec izpolnjevati enega od
PCT-pogojev (preboleli, cepljeni, testirani).

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih