fbpx
Mestnik
Aktualno Avto-moto Novice Zanimivosti & Zabava

Danes popolna zapora glavne šmihelske ceste ob osnovni šoli

Ob asfaltiranju in zaključnih prenovitvenih delih po današnji jutranji prometni konici bodo pristojni za štiri dni za promet zaprli glavno šmihelsko vpadnico ob Osnovni šoli Šmihel. Z asfaltiranjem tamkajšnjega 200-metrskega cestnega odseka bodo končali tudi prenovo cestišča od Košenic do pokopališča v Šmihelu, so sporočili z novomeške občine.

Omenjeni državni cestni odsek bo za vozila zaprt do vključno petka, 8. aprila, obvoz bo urejen. Štiridnevno popolno zaporo bodo vzpostavili med šmihelskim pokopališčem in križiščem s Smrečnikovo ulico.

Obvoz bo možen po cesti Šmihel-Ruperč vrh-Poganci-Žabja vas-Kandija in v obratni smeri. Stanovalcem ob zaprti trasi bo dostop z vozili omogočen v dogovoru z vodjo gradbišča. Za pešce bo urejen in označen prehod.

Po končanem asfaltiranju in večletni prenovi bo promet po državni cesti v Šmihelu ponovno tekel nemoteno, do konca aprila pa bodo ob cestišču opravljali še manjša zaključna dela in urejali signalizacijo, so še dodali na novomeški občini.

FOTO: MONM.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih