fbpx
Mestnik
Aktualno

Deset metrov drv za deset družin

Rotary klub Dolenjske Toplice je ob novem letu podarilo deset kubičnih metrov drv za deset socialno ogroženih družin ali posameznikov. Prejemniki so bili iz Dolenjskih Toplic, Straže, Mirne Peči in Žužemberka in jih je predlagal novomeški Rdeči križ.

»Taka sodelovanja so dobrodošla, ker prostovoljci po krajevnih organizacijah RK najbolj poznajo teren in lahko hitro poiščejo tiste, ki pomoč potrebujejo,« je poudarila predsednica OZ RKS Novo mesto Vesna Dular. V imenu Rotry kluba Dolenjske Toplice je predsednik Danijel Vohar poudaril, da vsako leto v prednovoletnem času tradicionalno obdarujejo pomoči potrebne, letos so se odločili, da ljudem konkretno ogrejejo praznike s preskrbo drv. »Oskrbeli smo predvsem starejše ljudi, ki so bili res hvaležni tako, da smo bili ganjeni,« je delal Vohar. Vsak prejemnik pomoči je dobil tudi čestitko z najboljšimi željami za prihajajoče leto.

Sekretarka Barbara Ozimek

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih