fbpx
Mestnik
Dogodki Aktualno Novice

Direktor VDC-ja Novo mesto Mitja Mežik pohvalil zaposlene

V VDC-ju je minilo deset dni odkar so potrdili okužbo z novim koronavirusom. Direktor je delil zapis, da je ponosen na vse zaposlene in da se javnost premalo zaveda, koliko zaposleni prispevajo k dobremu počutju in zmanjševanju psihičnih stisk uporabnikom.

“Mineva 10. dan, ko smo se tudi v našem zavodu srečali s pozitivnim rezultatom testa na prisotnost virusa SARS-CoV-2 (COVID-19). Mineva 10 dni, ko vsakodnevno ugotavljam, da je moj ponos opravičen. Ponosen sem na vse zaposlene v VDC Novo mesto.Poudariti želim, da je v javnosti premalo zavedanja prispevka zaposlenih k dobremu počutju in zmanjševanju psihičnih stisk naših uporabnikov ter njihovih svojcev, nenehnega hitrega prilagajanja novonastalim razmeram, v trenutni situaciji tudi odpovedovanju in prilagajanju privatnega življenja službenemu, občutku odgovornosti in strahu pred (nevede) možnemu prenosu virusa, psiho – fizičnega napora pri delu v rdeči coni in delu z našimi uporabniki (v t. i. beli ceno), ko jim je njihov vsakdan obrnjen »na glavo« …In nenazadnje … mineva 10 dni, ko so zaposleni (obeh storitev, ki jih izvajamo) dokazali, da je v slogi moč, da se s solidarnostjo in podporo drug drugemu zmore več, kot si upamo priznati in verjeti.Vse, kar mi (še) ostane je, da izrazim javno zahvalo in pohvalo celotnemu kolektivu Varstveno delovnega centra Novo mesto.HVALA in verjamem, da bomo kos tudi drugim manj prijetnim in tistim prijetnim izzivom, ki nas še čakajo.”

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih