fbpx
Mestnik
Aktualno Gospodarstvo Novice Zanimivosti & Zabava

Dnevi industrije 4.0

Razvojni center Novo mesto in njegov Center razvoja, raziskav in inovacij, ki deluje na področju robotike in industrije prihodnosti, začenjata danes tridnevni niz predavanj Dnevi industrije 4.0. Poimenovali so ga Razmišljajmo digitalno 4.0, odprtja konferenčnega dela se bo udeležil tudi minister za digitalno preobrazbo Mark Boris Andrijanič.

Andrijanič se bo udeležil tudi današnje okrogle mize z naslovom Pametna tovarna – preoblikovanje proizvodnih operacij za prihodnost, so sporočili iz novomeškega razvojnega centra.

FOTO: MONM.

Na okrogli mizi bodo razpravljali o naprednih tehnologijah sodobne industrije in robotike, ki so ključnega pomena za podjetja in družbe ter za vzpostavitev trdnih temeljev v dinamičnih poslovnih okoljih, so dodali.

Do vključno četrtka bodo pripravili še številne predstavitve, srečanja, dan odprtih vrat Laboratorija za tovarne prihodnosti, ki deluje v prostorih novomeškega razvojnega centra v Podbrezniku, in dan mladinske robotike, so še navedli v razvojnem centru Novo mesto.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih