fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki Novice Šport

Dolenjsko prvenstvo Kočevje 1000

Dolenjsko prvenstvo v tenisu – KOČEVJE 1000 za neregistrirane igralce tenisa s področja Dolenjske, ki bo potekalo v Kočevju 4. in 5. septembra.


Teniški turnir je Kočevje 1000 je ime dobil po nagradnem skladu, ki je visok kar 1.000 eur.Dogodek je namenjen prikazu kvalitete rekreativnih igralcev iz področja Dolenjske.

Za turnir je zagotovljen nagradni sklad 1.000 €, ki bo razdeljen med prve štiri igralce, in sicer 500€ za zmagovalca, 250€ za finalista in 125€ za polfinalista. Poraženci prvega kola se uvrstijo v B turnir. Nagrada za zmagovalca 50€, za finalista 25€.

Novost: V soboto bo za vse spremljevalce igralcev organiziran brezplačni večurni izlet z malico.

Ker prihajamo v malo bolj nestabilno in nejasno obdobje bomo tudi sproti obveščali javnost o izvedbi dogodka.Sicer smo trdno prepričani, da se bo tekmovanje odvilo, saj bomo upoštevali vsa priporočila za omejitev širjenja koronavirusa COVID-19.Za dodatne informacije: 041 696 675.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih