fbpx
Mestnik
Aktualno Zanimivosti & Zabava

DRPD vabi na brezplačni tečaj za izdelavo vsebin na družbenih omrežjih

Društvo za razvijanje prostovoljnega dela Novo mesto vabi vse, ki ste starejši od 15 let, da se vpišete na brezplačni tečaj PRODUKCIJE, POSTPRODUKCIJE IN PROMOCIJE.

Na tečaju boste izboljšali svoje znanje pri izdelavi filmčkov za YouTube, Instagram, Facebook in TikTok. Izkušeni mentorji vas bodo učili o scenografiji, režiji, snemanju, postavitvi lučk, zvoku, montaži, obdelavi fotografij, promociji na družbenih omrežjih itd. Izvedeli boste, kaj je dober kader, kako na posneto vpliva pravilno postavljena luč, kam dati mikrofon, kako prepričljivo igrati, kako dobro zmontirati posneto in kako dobiti čim več všečkov, sledilcev in tudi kakega sponzorja!

Po uspešno opravljenem tečaju boste usposobljeni za samostojno izdelavo video vsebin.

TEČAJ POTEKA V TREH SKLOPIH

Sklop 1 – PRODUKCIJA: pisanje scenarijev, nastop pred kamero, režija, snemanje, osvetlitev in ton
Sklop 2 – POSTPRODUKCIJA: montaža, obdelava slik, obdelava gibljivih grafik
Sklop 3 – PROMOCIJA IN FUNDRAISING: oglaševanje na družbenih omrežjih, zbiranje sredstev

Če vas zanima več vsebin, se lahko prijavite na vse sklope.

Učili se boste na čisto pravem filmskem setu, kjer sicer poteka snemanje epizod za YouTube kanal Vamo tamo. Spoznali boste celotno ekipo in se ji lahko čez čas pridružili kot ustvarjalci. Ali pa boste delali čisto svoje izdelke – po želji.

Če vas zanima, kako poteka snemanje ter kakšne izzive pripravljamo, nam sledite na naših profilih na družbenih omrežjih FB, IG: Vamo tamo – s tabo ter na TikToku: Vamo_tamo_s_tabo.

PRIJAVE: Prijavite se tako, da izpolnite obrazec.
Prijave zbiramo do 20. februarja 2022.


Pohitite, število mest je omejeno!

Društvo za razvijanje prostovoljnega dela Novo mesto

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih