fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki Kronika in policijska poročila

Dve osebi so oskrbeli v novomeški bolnišnici

Na Čitalniški ulici v Novem mestu so v prostorih objekta zaznali vonj po plinu. Gasilci GRC Novo mesto so pregledali prostore in okolico ter opravili kontrolo z detektorjem plinov. Obveščena je bila pristojna servisna služba, ki bo opravila pregled inštalacije.

V ulici Krka v Novem mestu je gorelo v stanovanjski hiši. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Smolenja vas so pogasili požar v kuhinji, prezračili prostore in iznesli ožgane predmete. Aktivirani so bili tudi gasilci PGD Šmihel pri Novem mestu vendar njihova pomoč ni bila potrebna. Obveščene so bile pristojne službe.

Na cesti Novo mesto—Otočec pri odcepu za Jelše pri Otočcu, občina Novo mesto, je osebno vozilo zapeljalo s ceste na brežino ter obstalo na cesti. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, počistili razlite motorne tekočine, nudili pomoč pri usmerjanju prometa do prihoda policije in pomagali reševalcem nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto, ki so dve osebi oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto. Obveščene so bile pristojne službe.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih