fbpx
Mestnik
Aktualno Novice Politika

Dvoličnost slovenskih medijev in opozicije o nenošenju mask na dobrodelni prireditvi. Kaj si o tem mislite vi?

Dejanje ministrice za šolstvo Simone Kustec vsekakor ni vzorno in zagotovo je prav, da zanj nosi tudi posledice. A včerajšnji prispevki slovenskih medijev so tudi jasno pokazala kako dvolični znajo biti in kako dvolična je naša opozicija. Tradicionalna dobrodelna prireditev Olimpijskega komiteja Slovenije je postregla z druženjem “visokih” gostov, ki so kršila pravila o nošenju mask v prostoru. A ni šlo samo za eno kršitev temveč za dve, saj so kršili tudi pravilo o predpisanem prostoru na enega obiskovalca. Kje se kaže dvoličnost? Noben slovenski medij ni pisal o ostalih udeležencih na dobrodelni prireditvi, ki bi morali odstopiti iz svojega položaja, zato jih le nekaj mi omenjamo v nadaljevanju.

1. predsednik Mednarodnega olimpijskega komiteja Thomas Bach

2.predsednik Evropske nogometne zveze (Uefe) Aleksander Čeferin

 3. Predsednik OKS, Bogdan Gabrovec

4. Župan Maribora Saša Arsenovič

5. Iztok Čop, član sveta

 6. Novinar RTV SLO Saša Jerkovič   …

Želimo sporočiti, da je potrebno izpostaviti vse udeležence dogodka in ne le eno osebo pa čeprav je to ministrica za šolstvo.

K.N.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih