fbpx
Mestnik
Aktualno PR

Fizioterapija Corpus: Že več kot 20 let uspešno nad bolečine

Fizioterapija Corpus z Izidorjem Ivanovićem z vami že več kot 20 let zelo uspešno odpravlja bolečine iz vseh sklepov, vratne in ledvene hrbtenice, kalcinacije v rami, kolku … Omogočamo vam visoko kvalitetno individualno manualno obravnavo (hands on), torej terapijo z zelo preciznimi ročnimi prijemi in tehnikami kot jih niste vajeni. Gre za enega najbolj učinkovitih pristopov v svetu fizioterapije in manualnih fizioterapevtskih tehnik, z integracijo poudarjanja pomembnosti aparatov in vaj. Fizioterapevt je predvsem terapevt z rokami, da tipka po telesu in ne po aparatih in youtube kanalih, da najde primerno vajo za vaše težave. Ko ste pripravljeni za obremenitev določenih struktur, vam v Fizioterapiji Corpus z Izidorjem oblikujemo vajo, dve, največ tri, ki je posebej primerna za vaš algoritem bolečine.

 

Na tak način rešujemo najpogostejše težave kot so:

  • Išias z mravljinčenjem v nogo ali brez
  • Bolečine v križu
  • Vratne sindrome z izžarevanjem v lopatko ali roko
  • Kalcinacije v ramenskem sklepu in tetivah
  • Trda ali zamrznjena rama “frozen shoulder”
  • Poškodbe vseh vrst in nivojev od športnih, rekreativnih do vsakodnevnih (recimo pri kidanju snega)
  • Trn v peti z ali brez plantarnega fasciitisa …

Glede na to, da se bližajo eni najlepših praznikov vam:

“Fizioterapija Corpus Izidor Ivanović vsem bralkam in bralcem v prihajajočem letu želi obilo prostosti v gibanju, zdrav pristop k telesu, tako navznoter in navzven in predvsem korekten, hiter, učinkovit in precizen dotik k odpravi vaših bolečin in sindromov. Na Zdravo Telo!”

Uspešno v 2024

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih