fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki Novice Vrtci, šole, študij

Informativni dan na Srednji zdravstveni in kemijski šoli

Srednja zdravstvena in kemijska šola je šola s tradicijo, vrednotami, empatijo in skrbjo za sočloveka. Predstavitev vseh programov, za katere izobražujejo na srednji zdravstveni in kemijski šoli, je v petek, 12. 2., in v soboto, 13. 2. 2021, potekala na daljavo, bodoči dijaki pa so dobili številne informacije o zdravstveni negi, kemijskem, farmacevtskem in kozmetičnem tehniku ter programu bolničar-negovalec in zdravstvena nega – PTI, o poteku pouka, strokovnih predmetih in si ogledali tudi specialne učilnice. Na daljavo so se v videokonference vključevali tudi dijaki, ki so delili svoje izkušnje.

To je šola, kjer gresta empatija in znanje z roko v roki, kjer je srce vedno na prvem mestu in kjer je vsak dijak pomemben delček šolskega mozaika.

Vse, ki se virtualnih predstavitev niste udeležili ali pa ste morda preslišali katero od informacij, vabijo, da si posnetke predstavitev ogledate na spodnjih povezavah:

kozmetični tehnik:

kemijski tehnik:

farmacevtski tehnik:

zdravstvena nega, zdravstvena nega – PTI:

bolničar-negovalec:

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih