fbpx
Mestnik
Aktualno Šport

Iz svetovnega prvenstva so se vrnili s svetovnim podprvakom

Pretekli vikend se je v Kielcah na Poljskem zaključilo IDO Svetovno prvenstvo v hip hopu, electric boogie, break dance and hip hop battle.

Del slovenske reprezentance, ki je potovala na Poljsko, so bili tudi plesalci Plesnega centra Dolenjske, ki so svojo nalogo v hudi konkurenci opravili več kot odlično in z rezultati zadovoljili vsa pričakovanja.
Domov smo namreč pripeljali svetovnega podprvaka. Jaša Žnidaršič Bečaj je v kategoriji break dance otroci zasedel vrhunsko 2. mesto.
Zara Zupančič (32. mesto – hip hop solo)
Tija Mitrović in Leila Moškon (57. mesto – hip hop duo)
Tija Mitrović (72. mesto – hip hop solo)

Vsi rezultati so odraz trdega dela in predanosti, predvsem pa odlična motivacija za nadaljnje delo in tekmovanja. Ekipa plesalcev in trenerjev Plesnega centra Dolenjske je namreč že usmerjena v prihajajočo tekmovalno sezono, ko upravičeno lahko pričakujemo naskok na sam plesni vrh.

Še enkrat iskrene čestitke vsem plesalcem in trenerjem. Zahvala na tem mestu pa seveda tudi staršem in Mestni občini Novo mesto za podporo.

Gregor Vovk in Maja Osterman, strokovni vodji programov

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih