fbpx
Mestnik
Aktualno Narava & zdravje Novice

Japonski Cosmo lifting: Postanite najboljša verzija sebe!

Ženske, matere, hčere, žene, ljubice, partnerke, babice….. v kakršnikoli vlogi se že pojavljamo v sodobnem svetu, se mi zdi, da smo ženske nekako izgubile stik same s seboj, s svojo ženskostjo, z milino, srčnostjo, dobroto, ljubeznijo, ki nam jo je podarila narava in jo nosimo v srcu.  Zaradi sodobne družbe, razvoja in trendov smo se na poti izgubile,  imamo občutek, da smo za vse same, hodimo v službo enako kot moški,  doma skrbimo še za celotno gospodinjstvo, otroke in še kaj. Pozabljamo nase, sebe postavljamo na zadnje mesto, vsi ostali in vse ostalo ima prednost pred nami, pred našim zadovoljstvom, dobrim počutjem , izgledom. Pozabile smo nase, češ, saj nismo pomembne. Pa je temu res tako? Ali res nismo pomembne? Dajmo se tukaj malo zamisliti. Pa še kako smo pomembne! Če se kot ženske počutimo dobro, samozavestno, ko smo zadovoljne same s seboj, ko smo čustveno stabilne, mirne, vesele, nasmejane, se to odraža tudi na ostalih področjih v življenju: v partnerstvu, v družini, v službi…. Zato je prav, da ženske postanemo , smo in ostajamo najboljša verzija sebe!

Pri medsebojnih interakcijah drugi vedno najprej opazijo naš obraz in iskrice v očeh. Še posebej če je sijoč, negovan, privlačen, če izžarevamo tisto nekaj posebnega, ki se ne da natančno opisati,  ampak deluje. Zaradi vsakodnevnih skrbi in stresa, včasih ta sijaj in razigranost izgubimo. Z metodo Japonskega Cosmo liftinga lahko obrazu povrnemo svojo privlačnost, iskrivost, mehkobo, ki jo premoremo ženske. Zato, ker tretma deluje tudi na  notranjost, ne samo na zunanjost in zažarimo od znotraj navzven. Obraz zasije v vsej svoji lepoti, gubice se zgladijo, veke privzdignejo, očke zažarijo. Uravnovesijo se hormoni, krvožilje , vzpostavi se energijsko ravnovesje v notranjih organih in na področju celega telesa.

Kako se vse to zgodi? Gre za edinstveno kombinacijo različnih metod obrazne refleksoterapije. To je zelo zahtevna tehnika stimulacije refleksnih točk in con na obrazu , ki izhajajo iz južnoameriške tradicije, vietnamske metode in  japonske metode refleksnih točk in služijo za stimulacijo limfnega sistema. Ker je Japonski cosmo lifting zelo sproščujoč tretma, prežene stres iz telesnih mišic in iz mišic obraza. Obraz zasije v svoji naravni lepoti, obrazne poteze se zmehčajo, izgled je spočit , osvežen in gubice so manj izrazite.    

No,  ko smo porihtale obraz je naslednji pomemben korak skrb za svoje telo. Pomembno je, da se v svojem telesu dobro počutimo. Kaj to pomeni? To pomeni, da smo zadovoljne s svojim zunanjim izgledom, s svojo  težo, da smo same sebi privlačne. Tudi ,če imamo kakšen kilogram ali dva več, nič zato. S sodobno tehnologijo lipolaserja lahko v mesecu dni naredimo vidno spremembo. Več informacij najdete na spletni strani www.satin.si ali nas poiščite na facebook straneh Satin – atelje za napredno nego telesa.

Če ne bomo poskrbele zase, nihče drug ne bo. Začnimo pri sebi, ne zaradi drugih ampak zaradi sebe. Postanimo najboljša verzija sebe!

»V Ateljeju Satin vam pomagamo pri prvih korakih do vašega cilja. Ali je to izguba kilogramov, oblikovanje telesa, odprava celulita , glajenje gubic ali  lifting obraza. Tu smo za vas, s prijazno besedo, nežno spodbudo in strokovnim pristopom.« pove lastnica salona Dunja Zelenik , certificarana terapevtka Japonskega Cosmo liftinga by Lone Sorensen – Sorensensistem™.

Dunja Zelenik, Atelje Satin

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih