fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki Namizni tenis Novice Šport

Kadeti NTK Krke do petega mesta

V soboto in nedeljo je v Novem mestu potekalo ekipno državno prvenstvo za kadetinje in kadete. Med kadetinjami je zmagala ekipa Keme iz Puconcev, med dečki pa vrsta Savinja I.


Pri kadetih je NTK Krka osvojila 5. mesto. Ekipo je vodil Dane Šarlah, krkine barve pa so zastopali Benjamin Bećirević, Matic Vertuš, Janez Jedlovčnik in Žiga Vidmar. V kvalifikacijah so nastopili tudi najmlajši krkaši. Amadej Rešetič, Žan Vidmar, Filip Goršič in Liam Rovan (ekipo je vodil Amadej Seničar). Pokazali so borbenost in dober upor nasprotnikom, a se jim ni uspelo prebiti med 8 najboljših v državi.

Več je vodstvo kluba pričakovalo v bojih kadetinj, a se ni izšlo po načrtih, saj se oslabljeni ekipi krkašic ni uspelo uvrstiti med osem najboljših. Igrale so Tija Kastelic, Veronika Husak in Barbara Jedlovčnik, v ekipi je manjkala poškodovana Zara Judež. Kadetinje je vodila Manca Fajmut.

J.P.

Foto: NTK Krka

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih