fbpx
Mestnik
Fotografija iz "testnega" večera. FOTO: KC JT.
Aktualno Dogodki

Kaj boste gledali na Poletnih filmskih dnevih?

Danes se v KCJT Novo mesto začenjajo Poletni filmski dnevi. Danes si lahko ogledate Dobrega šefa z odličnim Javierjem Bardeem v glavni vlogi. Na seznamu boste zagotovo našli kaj za svoj okus.

24. 8. ob 20.00 – DOBRI ŠEF
Javier Bardem blesti kot »dobri šef« v trpki, a nadvse zabavni tovarniški satiri o sodobnih delovnih razmerjih. Korporativna satira, ki je imela rekordnih 20 nominacij za špansko nacionalno filmsko nagrado Goya.

25. 8. ob 10.00 – ČAROBNO POTOVANJE NA LUNO
Nemška različica Petra Pana, pripoveduje zgodbo malega Petra, ki se skupaj z majskim hroščem, gospodom Brenčačem in gospodom Spančkom podajo na čarobno potovanje, da bi rešili Petrovo sestrico pred zlobnimi silami Meseca.

25. 8. ob 17.00 in 20.00 – 2017
Dokumentarni film »2017« obnavlja zgodbo z Evropskega prvenstva v košarki v Carigradu z besedami vseh dvanajstih igralcev, selektorja in njegovega trenerskega štaba ter vodstva reprezentance.

26. 8. ob 10.00 – BERTOV DNEVNIK
Bert obožuje superjunake, ne mara koriandra in rad sanjari. Na primer o tem, da je najbolj »kul« sedmošolec na šoli, ki ga ljubi najbolj »kul« dekle na šoli.

27. 8. ob 10.00 – SNEŽNI LEOPARD
Vizualno čudovit film o eni najredkejših in najbolj izmuzljivih velikih mačk. Glasba: Warren Ellis in Nick Cave.

27. 8. ob 20.00 – NEVERJETNO, A RESNIČNO
Očarljivo trapasta in neskončno zabavna komedija francoskega mojstra absurda Quentina Dupieuxa (Mandibule). Manj o njej veste, bolje je.

Več info na: Vstopnice – Zavod Novo mesto (mojekarte.si)

Večerne projekcije bodo potekale na ploščadi KC Janeza Trdine*, dopoldanske pa v Trdinovi dvorani KC Janeza Trdine. 
*V primeru dežja bo film potekal v Trdinovi dvorani KC Janeza Trdine.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih