fbpx
Mestnik
Aktualno Novice

Kdo so fatalke, ki se potegujejo za laskavi naziv?

Leto 2024 je usodno za izbranke revije Obrazi, ki se potegujejo za naziv Femme fatale. In kdo so usodne ženske, ki so v slovenskem javnem prostoru pustile neizbrisen pečat?

“Usodna ženska je ženska, ki zaradi svoje lepote in izredne zapeljivosti odločujoče vpliva na moške,” je zapisano v SSKJ. Kakšna pa je vaša definicija usodne ženske? 

Lani je ta laskavi naslov prejela Gloria Kotnik, deskarka na snegu, ki je leta 2022 na olimpijskih igrah osvojila bronasto medaljo v paralelnem veleslalomu.

V letu 2024 so se kot najbolj fatalne zapisale pevka Nika Zorjan, novinarka in voditeljica Milena Novak, manekenka Tjaša  Kokalj Jerala, Aktualova voditeljica Martina Švab, vplivnica Katarina Benček, pevka Nina Donelli, igralka Aleksandra Balmazović, igralka Gaja Filač.

Že imate svojo favoritko?

Aleksandra Balmazović, gledališka igralka.Katarina Benček, vplivnica. Gaja Filač, igralkaMartina Švab, radijska voditeljica. Nina Donelli, pevka. Milena Novak, voditeljica. Nika Zorjan, pevka. Tjaša Kokalj Jerala, televizijska voditeljica in voditeljica.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih