fbpx
Mestnik
Foto: KK Krka.
Šport

KK Krka tudi letos obdaril bolne otroke

Klub KK Krka, tokrat v postavi trener Vladimir Anzulović ter košarkarja Luka Lapornik in Miha Škedelj, tudi letos ni pozabil bolnih otrok in osebja na Otroškem oddelku Splošne bolnišnice Novo mesto.

V teh decembrskih dneh smo jih obiskali, se zahvalili osebju za vse, kar naredi za male junake, vsem zbranim, na srečo jih ni bilo veliko, pa smo malce popestrili dopoldne. Miha in Luka sta se pomerila z Anžetom in so-bolniki v podiranju kegljev in ostalih didaktičnih igrah.

Malčke smo obdarili s knjigami, slikanicami, pa tudi nekaj sladkega in sadnega se je našlo v torbi, podelili pa smo tudi nekaj naših majic. Otroci in starši pa bodo naši gostje na eni od tekem v januarju.

»Lepo smo izkoristili dopoldne in otrokom malce popestrili bivanje v bolnišnici. Vsem pa smo tudi zaželeli veliko zdravja in da bodo za praznik že zdravi doma!« pa je Miha Škedelj v imenu kluba vsem zaželel hitro okrevanje in vse dobro v 2020!

Hvala za pozornost, ki jo namenjate košarki in dogajanju v naši sredini.

Foto: KK Krka.Foto: KK Krka.Foto: KK Krka.

KK Krka

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih