fbpx
Mestnik
Foto: Amadej Seničar.
Aktualno Namizni tenis Šport

Krkaš Janez Jedlovčnik potuje v Beograd

Napoved, da bo Slovenijo na evropskem prvenstvu za mlade za leto 2022, ki bo od 6. do 15. 7. 2022 v Beogradu, zastopal tudi član NTK Krka Novo mesto Janez Jedlovčnik, se je uresničila.

Selektor Darijan Vizjak je skrbno spremljal mlade s širokega spiska možnih kandidatov  za evropsko prvenstvo,  in zadnji nastopi nadarjenega krkaša so ga prepričali. Tako bo na tem za vsakega mladega igralca in igralko pomembnem prvenstvu  nastopil tudi član NTK Krka Novo mesto Janez Jedlovčnik. Najbolj obetavne slovenske kadete Luka Jokiča, Bora Brodnjaka in Janeza Jedlovčnika čaka v srbski prestolnici naporno, a za njihove športne kariere zelo pomembno prvenstvo.

Foto: Amadej Seničar.

»Vedela sem, da našemu članu ob bolj resnem delu in upoštevanju navodil lahko uspe. Jedlovčnik je že v 3. slovenski članski ligi dokazal, da je lahko pred njim svetla namiznoteniška kariera. Zaenkrat mu uspeva in upam, da bo šlo tako naprej. Vsekakor pa mu za res lep uspeh čestitam, saj je bila pot do članstva v državni reprezentanci kar naporna,« je povedala Manca Fajmut, trenerka NTK Krka Novo mesto.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih