fbpx
Mestnik
parfumi
Slika je simbolična.
Aktualno Kronika in policijska poročila

Kronika: Prijeli kradljivca parfumov

Nekaj pred 19. uro je policija prejela obvestilo iz prodajalne v Novem mestu, kjer naj bi moški ukradel več parfumov in pobegnil iz prodajalne. Policisti PP Novo mesto so se takoj odzvali in pričeli z aktivnostmi za izsleditev osumljenca. Okoli 20. ure je policist na podlagi opisa opazil osebo podobno osumljencu, ki je prisedla v vozilo, ki je odpeljali proti Žabji vasi. Zapeljali so za njim in ga ustavili. 40-letnemu osumljencu so zasegli nahrbtnik s prirejenim prostorom, obdanim z aluminijasto folijo, tako da alarmna naprava ni zaznala ukradenih predmetov. Osumljenca bodo ovadili na pristojno tožilstvo zaradi kaznivega dejanja tatvine.

V noči na 1. 8. je na dvorišču stanovanjske hiše nekdo vlomil v osebni avtomobil. Iz predalnika je odtujil denarnico z gotovino, dokumenti in bančno kartico s PIN kodo ter opravil dvig gotovine na dveh bankomatih. Lastnik ocenjuje, da je oškodovan za okoli 1.000 evrov.

Med 31. 7. in 1. 8. je v Novem mestu neznanec vlomil v stanovanjsko hišo, pregledal prostore in našel ter odtujil denar. Z vlomom in tatvino je povzročil za okoli 6.000 evrov škode.

Z dvorišča stanovanjske hiše v kraju Bedenj na območju PP Črnomelj je med 31. 7. in 1. 8. nekdo odtujil motorno kolo znamke Kawasaki KTX enduro 125 ccm, zelene barve.

Na območju Rigonc je v noči na 2. 8. nekdo vlomil v prodajalno, odtujil več artiklov in z osebnim avtomobilom pobegnil v smeri proti Hrvaški. Policisti so opravili ogled in nadaljujejo z intenzivno preiskavo in ugotavljanjem vseh okoliščin.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih