fbpx
Mestnik
Udeleženke Zveze
Aktualno Dogodki Novice

Lep je dan…

Bil je! 4. Dan Zveze, ki smo ga imeli na sončno soboto, 5. junija, v Velenju. Klub poslovne odličnosti Dolenjske in Bele krajine je krojil večji del dogodka. Naša predsednica Maja Fink je somoderirala prvi, izobraževalni del na katerem je tudi predavala o temi: Uspeh ne pride čez noč, prejela je tudi srebrno priznanje odličnosti za njen doprinos in dosežke na Zveznem nivoju. Vse članice smo ponosne in ji iskreno čestitamo.


Blagajničarka kluba Erika Škrabec je spregovorila o Uravnoteženih osebnih financah, kako in na kakšen način poskrbeti za varen in varčen življenjski slog. Podpredsednica kluba Nataša Poljanec je poskrbela za tehnično podporo in predstavitveno prezentacijo celotnega dneva, Vesna Medle pa sem pripravila film o Zvezi in klubskih dogodkih preteklega leta.Predsednica Zveze Suzi Asfour nam je predstavila svojo knjigo Poletela od iskre do plamena. Čustveni odzivi udeleženk so pokazali kako zelo nam je sedla težko pričakovana knjiga. V drugem delu smo se sprostile ob petju Maje Založnik, ki je dan zaključila s pesmijo, s katero smo ga tudi začele: »Lep je dan«. Res je bil!

Srebrno priznanje Maji Fink


Zahvala velja vsem članicam našega kluba in ostalim kolegicam, ki so sooblikovale dan, predvsem pa organizatorici predsednici Zveze klubov poslovne odličnosti Slovenije Suzi Asfour, ker je ponovno verjela, da nam nič ne more onemogočiti srečanja!


Hvala tudi našim donatorjem: članici Sari Zupančič in Ani Kleut (Sara&Ana), Čebelarstvu Režek, Lili Vučković, s. p., Marku Klincu, Foto life in Cvetličarni Colarič Novo mesto.

Vesna Medle, Odnosi z javnostmi Kluba

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih