fbpx
Mestnik
FOTO: VDC NM.
Aktualno

Lesene svečke za nasmehe uporabnikov VDC Novo mesto

Bliža se dan spomina na mrtve. In ni lepšega poklona pokojnim, kot je skrb za okolje živih. V Varstveno delovnem centru Novo mesto so pridno izdelovali okolju prijazne svečke, ki jih prodajajo po simbolični ceni.

Uporabniki Vdc Novo mesto že tretje leto zapored, skupaj s Komunalo Novo mesto, izvajajo družbeno odgovorno in hkrati okolju prijazno akcijo. Namen akcije je prispevati k zaščiti okolja, ki se utaplja pod težo odvečne plastike.

Lesene svečke nastajajo izpod rok dolenjskega obrtnika in uporabnikov. V trgovini zavoda ali preko spletne strani, so na voljo od včeraj.

Število svečk, ki stanejo 2 €, je omejeno. Če bo sveč še kaj ostalo, bodo pred 1.novembrom na voljo tudi na stojnici ob pokopališču.

“Z nakupom naše lesene svečke pripomorete k lažji in za uporabnike cenejši izvedbi številnih dejavnosti, ki so namenjene dvigu kakovosti njihovega življenja,” sporoča VDC Novo mesto.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih