fbpx
Mestnik
Aktualno Novice PR

Mačji trio in kuža Princ iščejo prijeten dom

Kljub temu, da je zunaj toplo, si živali vedno želijo toplega doma. Toplih in srčnih lastnikov. Vse živali te sreče nimajo, bi pa srečo zagotovo prinesle s seboj k novim lastnikom.

Tri mucke iz Žabje vasi je skotila prostoživeča, divja muca. Menda je bilo to njeno prvo leglo po več letih, ki ga je uspela obdržati. Do tedaj so ji vse mladičke namreč pobili drugi mački, zato jih je branila s svojim življenjem. Zelo huda je bila, zato so jo, takoj ko so bili mačji otroci dovolj veliki, sterilizirali in vrnili v okolje. Miha, Maša in Minka pa so sedaj že dovolj veliki, da odidejo k svojim ljudem. Iščejo notranje domove, so v celoti veterinarsko urejeni. Kontakt: info@dzzz-nm.si.

Princ je mešanec večje rasti, star 4 leta. Kuža je prijazen do ljudi in išče dom, kjer mu bo omogočeno veliko gibanja. Resni posvojitelji se obrnite na 070 609 240 (Zavetišče Turk), v popoldanskem času med tednom.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih