fbpx
Mestnik
siol.net
Aktualno Dogodki Novice

Mercator center Bršljin: Mamica s hčerko na hitri blagajni, trgovka hčerko “napodila”

“Mamica je odšla s hčerko na hitro blagajno, kamor je prišla trgovka in začela odrivati hčerko ven iz prostora blagajn. Dejala ji je, da je lahko samo eden na blagajni. Mamica pove trgovki, da je to njena hči in da sta skupaj. Trgovka je stekla po varnostnika in zgodba je bila ista…potiskanje hčerke iz prostora blagajne,” so zapisali na družbenem omrežju. Dogodek se je odvil v novomeškem Mercator centru v Bršljinu. Situacijo smo preverili in o dogodku povpraševali na sedežu Mercatorja.

Odgovorili so nam, da so v zadnjem tednu v Mercatorju imeli vrsto inšpekcijskih nadzorov in iz tega razloga je mogoče razumeti zaposlene, da se trudijo, da bi bilo vse skladno z ukrepi za preprečevanja okužbe. V trgovini so povedali, da so bili v prizadevanjih za spoštovanje preventivnih ukrepov v tem primeru malo prestrogi, za kar se gospe iskreno opravičujejo. Problem nastane, ker če je na omenjenem prostoru več kot ena oseba, se pritožijo drugi kupci. Trgovine so stalno pod drobnogledom teko kupcev kot inšpekcije, zato skušajo zaposleni v trgovinah dosledno spoštovati ukrepe za preprečevanje okužb.

K.N.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih