fbpx
Mestnik
Kadeti. (Foto: MRK Krka)
Aktualno Rokomet Šport

Mladi Krkaši v Ivančni Gorici uspešno zastopali klubske barve

V organizaciji Rokometnega kluba SVIŠ iz Ivančne Gorice se je včeraj, 30. 8., pozno popoldne s podelitvijo pokalov sklenil tridnevni turnir, tokrat v že deveti izvedbi. Tradicionalno se omenjenega turnirja že od samega začetka udeležuje tudi MRK KRKA, sicer pa je tokrat v Ivančni Gorici skupno nastopilo kar sedemindvajset ekip iz vse Slovenije v kategoriji mlajših in starejših dečkov ter kadetov.

MRK Krka je zastopalo pet ekip; v kategoriji mlajši dečki sta nastopili Krka 1 (letnik 2008), Krka 2 (letnik 2009), dve ekipi starejših dečkov, in sicer Krka 1 (letnik 2006) in Krka 2 (letnik 2007) ter ekipa kadetov. Vsaka ekipa je na omenjenem turnirju odigrala po štiri kakovostne tekme v močni konkurenci, po mnenju trenerjev pa so fantje prikazali zavidljivo rokometno znanje.

Robert Cvikl: “Naši rokometaši so igrali na zavidljivem nivoju.”

»Namen tovrstnih turnirjev je odlična priložnost za dvig forme tik pred začetkom prvenstva. Lahko rečem, da so naši rokometaši igrali na zavidljivem nivoju in k vsaki tekmi pristopili maksimalno. Do začetka tekmovalnega dela sezone bomo nivo igre še dvignili, saj menim, da je v vseh selekcijah še nekaj rezerve. Bistvo pa je, da so se fantje v teh treh dneh še bolj povezali in upam, da jih bo tak timski duh krasil tudi tekom celotne sezone,« je o turnirju povedal vodja mlajših selekcij Robert Cvikl.

Glede na pandemijo Covid-19 je bil turnir v Ivančni Gorici organiziran na zelo kakovostnem nivoju. Poudariti je potrebno še, da zdravstvena služba ni imela nobenega dela s poškodbami.

Starejši dečki - K2. (Foto: MRK Krka)Mlajši dečki - K2. (Foto: MRK Krka)Starejši dečki - K1 (Foto: MRK Krka)Mlajši dečki - K1 (Foto: MRK Krka)

Končni vrstni red:

Mlajši dečki, trener Samo Jug

Krka 1- 2. mesto
Krka 2- 6.mesto

Starejši dečki, trener Iztok Adamčič

Krka 1- 3. mesto
Krka 2- 4. mesto

Kadeti, trener Robert Cvikl

MRK KRKA- 7. mesto

MRK Krka

 

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih