fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki Namizni tenis Novice Šport

Močna vez med generacijami

Ponosni na Manco Fajmut in Draga Klenovška

V NTK Krka Novo mesto se ne ponašamo samo z več kot 70-letnim neprekinjenim delovanjem, pač pa tudi z ljudmi, ki z vsem srcem delujejo v klubu.

Tokrat izpostavljamo dva. Manco Fajmut, glavno trenerko kluba, ki jo je Komisija zavoda Novo mesto za Bloudkova priznanja potrdila za prejemnico Občinskega priznanja za leto 2020 in Draga Klenovška, veterana NTK Krka Novo mesto, ki bo zasluženo prejel Bloudkovo bronasto značko.

Predsednik NTK Krka Novo mesto Jernej Jedlovčnik: “Dva nagrajenca. Drago Klenovšek nekoliko starejša generacija, zaslužna za to, da smo, kar smo (najbolj uspešen športni kolektiv v novomeški občini) in Manca Fajmut iz generacije, ki skrbi in bo skrbela za dobro delo in dobro ime kluba v prihodnosti. Čestitke obema, ki dokazujeta, da je vez med generacijami v našem klubu močna in ž+garant za uspešno delo še naprej!”

dig

Janez Pezelj

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih