fbpx
Mestnik
Policija.
Aktualno Kronika in policijska poročila

Na avtocesti več tujcev močno prekoračilo dovoljeno hitrost

Na Obrežju je ta teden več tujcev močno prekoračilo dovoljeno hitrost na avtocesti. Policisti so v sredo ustavili 45-letnega državljana Hrvaške, ki je na avtocesti vozil s hitrostjo 201 kilometer na uro. V četrtek so ustavili 57-letnega državljana Srbije, ki je vozil s hitrostjo 198 kilometrov na uro, so sporočili s Policijske uprave Novo Mesto.

V četrtek so ustavili tudi 55-letnega državljana Švedske, ki je vozil s hitrostjo 184 kilometrov na uro in prekoračil dovoljeno hitrost za 54 kilometrov na uro. Prav tako so ustavili 41-letnega državljana Hrvaške, ki je vozil 189 kilometrov na uro in prekoračil dovoljeno hitrost za 59 kilometrov na uro.

Kasneje so ustavili še 37-letnega državljana Turčije, ki je vozil s hitrostjo 198 kilometrov na uro in prekoračil dovoljeno hitrost za 68 kilometrov na uro. Vsem voznikom so zaradi kršitev cestno prometnih predpisov izrekli globe, so sporočili policisti.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih