fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki

NA DOBRODELNEM KONCERTU smo za naše in vaše tačke ZBRALI kar 1339.7 €!

Za nami je že četrti več kot uspešni koncert Novo mesto za srečne tačke! Minuli petek, 10. junija smo po dveletnem predahu v Društvu za zaščito živali Novo mesto spet pripravili dobrodelni koncert, tokrat na terasi gostišča Loka.

S skupnimi močmi smo zbrali kar1339,7 €, ki jih bomo porabili za oskrbo pomoči potrebnih tačk. Še bolj kot tega pa smo veseli iskric v očeh in nasmehov na obrazih nastopajočih in obiskovalcev. 

Upamo, da se kaj kmalu spet srečamo na naslednjem koncertu, širimo ljubezen in dobroto ter, da bomo morda enkrat za vselej zaživeli v svetu ljubezni, dobrote in spoštovanja do vseh živih bitij.

Najlepše se zahvaljujemo vsem nastopajočim (Anja in Jan iz Tretjega kanuja, Krt in Tina iz skupine El Kachon, Talia in Primož Hudoklin, Cveto Šali in Mitja Simič, Tina Marinšek in Daniel Vezoja, Romana in Tarek, Petra Ambrož in Urban Logar), Franciju Judežu iz Gostišča Loka za gostoljubje in “sladoledni izkupiček”, Borutu Antončiču za opremo in Igorju Iliću za obdelavo zvoka, Jaki Šulnu za oblikovanje grafične podobe, podjetju Luminus za tisk promocijskega materiala, Jakovu Fir Čečuri za ovekovečenje trenutkov, ter Anji Pavlin za pobudo in pomoč pri organizaciji, Sari za povezovanje programa, novinarjem za medijsko podporo in Kristijanu, Marti Bartolj, Sandri, Tini, Sanji, Ireni za pomoč pri velikih malenkostih in morda še komu, ki smo ga pozabili omeniti.

Zadovoljne organizatorke: Vesna Plavec, Anja Pavlin in Lina Debeljak (Društvo za zaščito živali Novo mesto).

Hvala!

Prostovoljke in prostovoljci Društva za zaščito živali Novo mesto

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih