fbpx
Mestnik
Aktualno Društva Občina Politika

Na voljo poslovni prostori na Gubčevi ulici 15 za najem ali brezplačno uporabo/souporabo

Odprt je Javni poziv za zbiranje ponudb za oddajo prostorov v lasti Mestne občine Novo mesto v najem oziroma v brezplačno uporabo/souporabo za namen izvajanja društvenih dejavnosti. Poziv je namenjen vsem pravnim osebam (društva, zasebni zavodi ali druge organizacije), ki delujejo in prispevajo k družbenemu razvoju v občini (na področjih športa, kulture, socialnega in zdravstvenega varstva, mladine, okolja in drugih sorodnih področjih).

Posameznemu vlagatelju, ki bo izpolnjeval pogoje, določene z javnim pozivom, bodo oddani v brezplačno uporabo oziroma najem en prostor ali več prostorov, možna pa je tudi souporaba istega prostora s strani več uporabnikov. Prostori so primerni za takojšnjo vselitev, niso pa opremljeni s pisarniško opremo.

Javni poziv velja od dneva objave predmetnega razpisa do zapolnitve prostih poslovnih prostorov, ki so predmet razpisa oziroma do najkasneje 29. 12. 2023.

Rok za oddajo prijav za prvo obravnavo vlog je do vključno četrtka, 28. 4. 2023, do 23.59. Rok za oddajo prijav za vsako naslednje obravnavanje vlog, je do konca predzadnjega dne v mesecu. 

Vabljeni k oddaji ponudb.

Več na povezavi: https://www.novomesto.si/dogajanje/novice/2023040707284615

MONM. 

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih