fbpx
Mestnik
policija
Poročilo dežurnih policistov PU Novo mesto.
Aktualno

Napadla moškega, izsledili so ju na območju Brezja

2. 10. nekaj po 20. uri so bili policisti obveščeni o ropu v Novem mestu. Dva neznanca sta na sprehajalni poti pristopila do oškodovanca in od njega zahtevala denar. Moški jima je rekel, da nima denarja, potem pa sta ga napadla, lažje poškodovala in peš pobegnila. Poškodovanega moškega so oskrbeli v novomeški bolnišnici.

Policisti so takoj pričeli z intenzivno policijsko preiskavo in aktivnostmi za izsleditev roparjev. V iskanje nasilnih roparjev je bilo vključenih več policijskih patrulj z območja PU Novo mesto. Danes so policisti PP Novo mesto na območju Brezja izsledili in prijeli 28-letnega in 22-letnega osumljenca in ju pridržali. Oba so v preteklosti že obravnavali zaradi kaznivih dejanj z elementi nasilja in premoženjskih kaznivih dejanj. Nadaljujejo s preiskavo in ugotavljanjem vseh okoliščim. Osumljeca bodo ovadili na pristojno tožilstvo zaradi kaznivega dejanja ropa.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih