fbpx
Mestnik
Aktualno Kronika in policijska poročila

Ne boste verjeli, kaj vse odnesejo nepridipravi

V Podgori na območju Straže je med 28.7. in 29. 7. nekdo z delovišča odtujil pnevmatsko kladivo. Lastnik ocenjuje, da je oškodovan za okoli 1200 evrov, poroča PU Novo mesto. V poročilu nizajo še ostale primere s področja kriminalitete.

Na Ragovski ulici v Novem mestu je v noči na 29. 7. neznanec vlomil v lesen pomožni objekt in odtujil plinski gorilnik z jeklenko, jedilni pribor in več krožnikov.

S strehe objekta v Novi vasi pri Mokricah je nekdo odtujil bakrene žlebove in odtočne cevi.

Na območju Velike Plešivice je nekdo vlomil v kletne prostore počitniške hiše in iz hladilnika odtujil hrano in pijačo.

Na parkirnem prostoru v Črnomlju je v noči na 31. 7. neznanec vlomil v osebni avtomobil in odtujil tri motorne žage. Lastnika je oškodoval za 3000 evrov.

Med 30. 7. in 31.7. je v naselju Pristava na območju PP Novo mesto nekdo poskušal vlomiti v stanovanjsko hišo. V  objekt ni uspel priti, zaradi poškodb dveh vrat pa je nastalo za okoli 3000 evrov škode.

V noči na 1. 8. je na območju Prečne neznanec skozi vrata vlomil v gostinski lokal. Okoliščine policisti še preiskujejo.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih