fbpx
Mestnik
nuška drašček in prifarski muzikanti inotherm
Aktualno Dogodki Kultura

Nepozabna glasbena noč: Koncert podjetja Inotherm v čudovitem ambientu Ribniškega gradu

V petek, 14. julija, je podjetje Inotherm priredilo prečudovit koncert v romantičnem ambientu Ribniškega gradu. S tem že tradicionalnim dogodkom so se želeli zahvaliti zaposlenim in poslovnim partnerjem za njihovo predano delo in prizadevnost skozi celo leto, obenem pa ponuditi sproščeno priložnost, kjer se lahko med seboj družijo, povezujejo in ustvarjajo dolgotrajne spomine.

Vsi prisotni so bili deležni prave glasbene poslastice, saj so na odru nastopili priznani Prifarski muzikanti in izjemna pevka Nuška Drašček. Znane melodije in čudoviti glasovi so napolnili prostor z brezmejno radostjo in veseljem. Obiskovalci so se prepustili čudoviti glasbi, prelepemu ambientu in pozitivni atmosferi, ki je zajela vsak kotiček očarljivega prizorišča.

Prifarski muzikanti so s svojimi melodijami in z nalezljivim nasmehom na obrazih znova dokazali, zakaj so ena najbolj priljubljenih slovenskih glasbenih skupin. Pridružila se jim je tudi Nuška Drašček, ki je s svojim izpiljenim glasom in karizmo stopila na oder ter goste navdušila.

Po koncertu se je nadaljevalo sproščeno druženje, kjer so se zaposleni, poslovni partnerji in gostje srečevali ob pogovorih, smehu in uživali v osvežilni pijači.

Ob izjemnem uspehu tega nadvse pozitivnega in prijetnega glasbenega dogodka bi se podjetje Inotherm želelo še enkrat iskreno zahvaliti vsem zaposlenim in poslovnim partnerjem za njihovo neprecenljivo trdo delo in prizadevnost. “Vaša stalna podpora in vera v naše skupne cilje sta neprecenljivi. Brez vaše angažiranosti ne bi mogli doseči takšnih uspehov, kot smo jih dosegli do sedaj. Skupaj smo zgradili močno in uspešno podjetje, ki se širi in razvija. Vaša nenehna predanost in profesionalnost sta gonilo našega uspeha. Najlepša hvala vsem, ki ste bili del nepozabnega glasbenega večera in veselimo se nadaljnjega sodelovanja ter skupnih uspehov v prihodnosti,” so ponosno zapisali.

Vsem njim in tudi vam, dragi bralci, pa želijo čudovit poletni dopust, poln trenutkov sprostitve, veselja in nepozabnih doživetij. Naj bodo vaši poletni dnevi polni sonca, smeha in ljubezni.

M. K.

Foto: Matevž Petrovič

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih