fbpx
Mestnik
Aktualno

Novo mesto: Povzročil kar štiri nesreče

Včeraj okoli 17.30 so bili policisti obveščeni, da naj bi voznik terenskega vozila na Novem trgu v Novem mestu trčil v parkiran avtomobil in pobegnil s kraja nesreče. Z neodgovorno vožnjo je nadaljeval in povzročil še tri nesreče.

Policisti PP Novo mesto so se takoj odzvali in na Šegovi ulici izsledili avtomobil in voznika, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti. 54-letni kršitelj je opravljanje preizkusa alkoholiziranosti odklonil, zato so mu odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje.

Ugotovili so, da je kršitelj na Novem trgu trčil v dve parkirani vozili in odpeljal s kraja. Vožnjo je nadaljeval proti  Westrovi ulici, kjer je zaradi premajhne bočne razdalje trčil v avtomobil voznice, ki je ustavila pred križiščem. Tudi tokrat ni ustavil, ampak je z vožnjo nadaljeval do parkirnega prostora na Šegovi  ulici,  kjer je zaradi nepravilnega premika z vozilom trčil še v en parkiran avtomobil. Policisti bodo o vseh ugotovitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče, ki bo odločilo o odgovornosti voznika.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih