fbpx
Mestnik
Aktualno Kronika in policijska poročila

Novomeščan na strehi našel naboj

Policisti PU Novo mesto poročajo o številnih krajah in vlomih, ki so jih obravnavali tekom vikenda.

V noči na 21. 10. je z delovišča v Srebrničah nekdo z delovnega stroja odtujil udarno kladivo Sunward SC200. Izvajalca del je oškodoval za okoli 3000 evrov.

Na območju Uršnih sel je med 19. 10. in 21. 10. neznanec vlomil v brunarico in odtujil električno ročno orodje, plinsko jeklenko, električne vodnike in več pločevink s pijačo. Z vlomom in tatvino je povzročil za okoli 1200
evrov škode.

Novomeške policiste je 21. 10. oškodovanec obvestil, da je v Muhaberju na strehi stanovanjske hiše našel naboj.  Policisti so opravili ogled in nadaljujejo z ugotavljanjem okoliščin kaznivega dejanja povrzočitve splošne
nevarnosti.

V noči na 22. 10. je v Črnomlju nekdo vlomil v kiosk in odtujil 25 zavojev tobačnih izdelkov.

V naselju Boršt pri Dvoru je v noči na 22. 10. neznanec izkoristil odsotnost stanovalcev in vlomil v stanovanjsko hišo. Po prvih ugotovitvah je odtujil dva para športnih copat in manjši nož. Z vlomom in tatvino je lastnika oškodoval za 1300 evrov.

V Trebnjem je 22. 10. zvečer nekdo iz gostinskega lokala iz blagajniškega pulta odtujil okoli 800 evrov. Okoliščine policisti še preiskujejo.

Na parkirnem prostoru v Ždinji vasi je v noči na 23. 10. neznanec vlomil v tri osebne avtomobile. Odtujil ni ničesar,  z  vlomi pa je na vozilih povzročil za okoli 1100 evrov premoženjske škode.

V Koprivnici na območju PP Krško je v noči na 23. 10. nekdo vlomil v osebni avtomobil in odtujil torbico z denarnico z gotovino. Z vlomom in tatvino je lastnico oškodoval za 1300 evrov.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih