fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki Novice Občina Zanimivosti & Zabava

Novomeški glasbeniki: koncerti na spletu

Zavod Novo mesto in MO Novo mesto v veselem decembru pripravljajo več kot deset različnih dogodkov, ki jih boste lahko spremljali preko splet v Facebook skupini #novomesto ZAME in na Youtube kanalu KOOB Session. Koncerti se bodo začeli že jutri ob 19.uri in bodo trajali vse do nedelje, 13. decembra.

Izmenjali se bodo znani novomeški glasbeniki- skupina Generacija Rudolfovo, raper Mirko Grozny in skupina Generator

Veseli december letos drugače

Zaradi letošnjih razmer se bodo dogodki dogajali preko spleta. Spremljali boste lahko več kot deset dogodkov, od koncertov kot tudi otroške predstave. Že prvi glasbeni dogodek se bo odvil v jutri, 11. decembra, in sicer koncert Generacije Rudolfovo, v soboto, 12. decembra boste lahko spremljali Mirka Groznyja, v nedeljo, 13. decembra, pa koncert skupine Generator.

Koncerte si bo mogoče ogledati ob 19. uri v Facebook skupini #novomesto ZAME ter na Youtube kanalu KOOB Sessions, na enak način pa bomo predvajali tudi vse prihodnje dogodke.

K.N.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih