fbpx
Mestnik
Foto: NTK Krka
Aktualno Dogodki Namizni tenis Novice Šport

NTK Arrigoni – NTK Krka Novo mesto 3:5

Po dve zmagi za Lupuleska in za Novaka, ena za Šmaljclja – Sezona 2020 – 2021 je bila za krkaše sezona poškodb – NTK Krka je tokrat pristala na šestem mestu z istim številom osvojenih točk kot četrtouvrščena NTK Kema Puconci

Novo mesto, 2. maj 2021 – V zadnjem krogu letošnjega državnega prvenstva je vrsta novomeških namiznotenisačev gostovala v Izoli, kjer je za edino presenečenje poskrbel domači igralec Pavlin. Po vodstvu Lupuleskuja z 0:2 je zaigral zbrano, krkaš pa je močno popustil. Navzlic temu zmaga gostov ni bila ogrožena. Novak je z bolečinami v hrbtu odigral dobro (dva seta je proti najboljšemu igralcu dvoboja, Pavlinu, izgubil na razliko), Šmaljcelj pa je svojo nalogo opravil v skladu s pričakovanjem vodstva kluba – dobro.

Oceno letošnjega nastopa v 1. slovenski ligi bo vodstvo kluba še naredilo, a nekaj je vendarle jasno že sedaj: v tej sezoni je krkaše spremljala smola. Najprej s poškodbami sicer vedno zanesljivega Karkovića, nato Šmaljclja in še Tilna Novaka, ki se zaradi operacije, ki ga čaka, za nekaj časa poslavlja od loparčka, ne pa tudi od Drgančevja in kluba.

Rezultati: Štuva – Novak 0:3, Pavlin – Šmaljcelj 3:0, Žavbi – Lupulesku 0:3, Pavlin – Novak 3:0, Štuva – Lupulesku 0:3, Žavbi – Šmaljcelj 0:3, Paulin – Lupulesku 3:2, Žavbi – Novak 0:3. (J.P.)

Fotografiji: na prvi je predstavitev igralcev v Izoli, na drugi pa prva ekipa NTK Krka Novo mesto od leve proti desni: Lorencio Lupulesku (za malo mu je ušel naslov najboljšega igralca lige), Aljaž Šmaljcelj, predsednik kluba Jernej Jedlovčnik, Tomaž Kralj, legenda novomeškega namiznega tenisa Ivo Kapš in Tilen Novak.

mag. Janez Pezelj

(Fotoarhiv NTK Krka Novo mesto)

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih