fbpx
Mestnik
Foto: NTK Krka.
Šport Namizni tenis

NTK Krka: Prvo mesto za Tino Cafuta

Kidričevo, 16. 2. 2020 – V športni dvorani v Kidričevem je pred številnimi spremljevalci mladih športnikov potekal 3. dobro obiskan odprti turnir za kadete in kadetinje. Tovrstnih srečanj se praviloma udeležujejo najboljši mladi igralci v državi. NTK Krka je tudi zato v Kidrićevo poslala kar številno ekipo, ki sta jo vodila Manca Fajmut in Amadej Seničar.

Med sedmimi Krkaši sta se tokrat med Krkaši s kolajnami ‘ovesili’ Tina Cafuta,1. mesto, Kim Kastelic pa je osvojila bron. Dobro igro sta prikazali tudi Ana Blatnik (5. do 8. mesto), Zara Judež pa se je uvrstila med šestnajsterico najboljših udeleženk.

Foto: NTK Krka.

Dečki so bili nekoliko manj uspešni, a je Janezu Jedlovčniku in Benjaminu Bećireviću uspelo priti med šestnajsterico najboljših, kar pa tokrat ni uspelo nadarjenemu Maticu Vertušu, ki je imel nekoliko smole pri žrebu.

Trenerka, Manca Fajmut, je izjavila: “Iz mesta, ki je znano po tovarni aluminija, smo se vrnili le deloma zadovoljni. Deklice so svojo nalogo opravile z odliko, dečkom pa naših načrtov ni uspelo uresničiti. Kidričevo je znova dokazalo, da današnji namizni tenis zahteva veliko trdega dela. Smo pa se vsi udeleženci na tem turnirju marsikaj naučili in nabrali nove izkušnje.”

Janez Pezelj, NTK Krka

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih