fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki Novice

NTK Šentjernej II – NTK Krka II 5: 2

NTK Šentjernej je v sredo, 5. maja 2021, ob predstavitvi svojih novih klubskih dresov z ‘občinskimi’ barvami, logotipom in napisom kluba, organiziral prvo tekmo v zgodovini novoustanovljenega kluba. Potekala je v prijetni dvorani KobraTeam, kamor so Šentjernejci  povabili veterane NTK Krka ll iz Novega mesta. Ob tej priložnosti je nastalo nekaj skupnih fotografij, tekmovalno zgodovinopa so Šentjernejci začeli na najboljši možni naćin – z zmago! Trdijo, da ni poslednja,

Ekipo NTK Šentjernej so zastopali Jože Grubar, Grega Kostanjšek, Miha Klemenčič in Drago Blažič, igralce je na zanimivem srečanju vodil predsednik NTK Šentjernej Dušan Pezelj. Gostujočo ekipo so zastopali Veno Vranc, Tomo Zupančič, Marko Guštin in Aleš Cujnik. Ekipi sta se dogovorili, da se dvoboj odigra na pet dobljenih partij, brez igranja v parih. Domači igralci so prijetno presenetili, saj so goste, ki so veljali za ‘tihe’ favorite srečanja,  odpravili kar s 5:2. 

Tekma je potekala brez gledalcev in v skladu s priporočili in zahtevami vlade R Slovenije.

 Rezultati: Jože Grubar   –  Tomo Zupančič  0 : 2, Grega Kostanjšek     –   Veno Vranc   2 : 0, Miha Klemenčič       –     Marko Guštin    2 : 1, Grega Kostanjšek    –    Tomo Zupančič   0 : 2, Drago Blažič             –     Marko Guštin    2 : 0, Miha Klemenčič      –     Veno Vranc    2 : 1, Grega Kostanjšek    –   Marko Guštin    2 : 1.

Srečanje se je končalo v prijetnem vzdušju, gostje iz Novega mesta pa so napovedali skorajšnje srečanje  v dvorani krkašev v Drgančevju. Vsekakor so podobne tekme dobra reklama za zdrav način življenja. NTK Šentjernej pa bo jeseni poizkušal oblikovati tudi prvo namiznoteniško ekipo v pionirski konkurenci, potekajo pa tudi dogovor o vrsti veterank, saj je med občankami kar nekaj zanimanja za to lepo najhitrejšo igro na svetu.

M. Kovačič

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih