fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki Kronika in policijska poročila

Ob nakupu zelenjave vnovčila ponarejen bankovec za 500 evrov

Prijeli osumljenko, ki je vnovčila ponarejen bankovec

Policisti  PP Novo mesto so bili obveščeni, da naj bi na območju Mirne Peči neznanka  ob  nakupu  zelenjave  v  vrednosti  20  evrov vnovčila ponarejen bankovec  za  petsto  evrov.  Takoj  so  se  odzvali  in na podlagi zbranih obvestil  25-letno  osumljenko  izsledili  na območju Brezja. Zasegli so ji
denar  in  nadaljujejo  z  ugotavljanjem vseh okoliščin. Osumljenko bodo po zaključeni preiskavi ovadili na pristojno tožilstvo.

Vlom

Oškodovanec  je  policiste  obvestil, da je med 23. 1. in 10. 2. v Dolenjih Ponikvah  nekdo  vlomil  v nenaseljeno stanovanjsko hišo in pomožni objekt. Odtujil  ni  ničesar,  z  vlomov  pa  je  povzročil  za  okoli  1000  evrov premoženjske škode.

Nezakoniti prehodi državne meje

Policisti so na območju Tribuč izsledili in prijeli štiri državljane Sirije in  štiri  državljane  Iraka  in  na območju Brežic državljana Afganistana. Policijski  postopki  s tujci, ki so nezakonito prestopili državno mejo, še niso zaključeni.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih