fbpx
Mestnik
koncert jaja bojz lokal patriot
Aktualno Kultura

Ob začetku šolskega leta prvi koncert v LokalPatriotu, v soboto Pank v mestu

V petek, 1. 9. 2023 ob 21.00 se bo zgodil prvi koncert v LokalPatriotu, ki se nahaja na novi lokaciji pri garažni hiši na Novem trgu. Gre za tretjo lokacijo lokala, pred tem je bil kar nekaj let zaprt. LokalPatriot je veljal za valilnico mladih glasbenih skupin in je tudi pripomogel k prepoznavnosti Novega mesta kot mesta glasbe. Mladi in mladi po duši so se tam spoznavali, družili, debatirali in nastopali.

DNŠ tokrat pripravlja punk koncert novomeške skupine Jaja Bojz, ki bodo zaigrali hitre in glasne skladbe. Po koncertu bo glasbo vrtel DJ, da se bodo obiskovalci še malce zavrteli na plesišču.

V soboto, 2. 9. 2023 pa se ob 20. uri začenja tradicionalni koncert Punk v mestu na Pumpnci ob Župančičevem sprehajališču, kjer se je znalo zbrati tudi okrog 200 ljudi. Torej je ta subkulturna glasbena scena še kako živa in zato potrebuje svoj prostor pod soncem.

Letos bodo na odru:
Mäćefit (Primorska)
Bajta 23 (Novo mesto)
Lelee (Ljubljana)
Ice On Fire (Novo mesto)

Vstop na oba dogodka je prost vstopnine.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih