fbpx
Mestnik
FOTO: iStock
Aktualno Narava & zdravje Občina

Občina razpisuje finančna sredstva za ohranjanje in razvoj kmetijstva

Novomeška občina objavlja razpis za dodelitev finančnih sredstev za ohranjanje in razvoj kmetijstva in podeželja v Mestni občini Novo mesto za leto 2022. Vloge lahko oddate v sprejemni pisarni Mestne občine Novo mesto na Seidlovi cesti 1, 8000 Novo mesto, ali jih pošljete priporočeno po pošti do 20. aprila 2022.

“Javni razpis za dodelitev finančnih sredstev za ohranjanje in razvoj kmetijstva in podeželja v Mestni občini Novo mesto za leto 2022 namenja sredstva za posodabljanje kmetijskih gospodarstev, urejanje kmetijskih zemljišč in pašnikov, za pomoč za zaokrožitev kmetijskih in gozdnih zemljišč, za pomoč za plačilo zavarovalnih premij, za pomoč za naložbe za ohranjanje kulturne in naravne dediščine na kmetijskih gospodarstvih, za pomoč za naložbe v predelavo in trženje kmetijskih in živilskih proizvodov ter naložbe v nekmetijsko dejavnost na kmetiji in za podporo delovanju društev s področja kmetijstva, gozdarstva in razvoja podeželja,” so zapisali na občini Novo mesto.  

Novomeška občina objavlja razpis za dodelitev finančnih sredstev za ohranjanje in razvoj kmetijstva in podeželja v Mestni občini Novo mesto za leto 2022. Vloge lahko oddate v sprejemni pisarni Mestne občine Novo mesto na Seidlovi cesti 1, 8000 Novo mesto, ali jih pošljete priporočeno po pošti do 20. aprila 2022. FOTO: iStock

Več informacij najdete na spletni strani občine, kjer lahko med uradnimi objavami dostopate tudi do vloge za prijavo in izjave za društva.  

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih