fbpx
Mestnik
Aktualno Šport

Objavljen je razpis za športnika leta 2023

Zavod Novo mesto išče najuspešnejše športnike, najuspešnejše športnice in športne kolektive, ki jih bodo v prihodnjih mesecih razglasili na tradicionalni prireditvi Športnik leta. Za športni kolektiv leta lahko kandidirajo športna društva s sedežem v Mestni občini Novo mesto, za športnika in športnico pa posamezniki, ki igrajo ali nastopajo v vseh tekmovalnih sistemih panožnih zvez za društva iz naše občine. Prijave zbirajo do torka, 16. januarja 2024.

Tehnična komisija Zavoda Novo mesto bo na podlagi prijav izbrala posameznike in kolektive, ki bodo kandidirali za naziv športnik, športnica in športni kolektiv leta 2023 v Mestni občini Novo mesto. Strokovna komisija bo na osnovi prejetih predlogov pred prireditvijo izbrala naj športnika, športnico in športni kolektiv. Le-ta bo na seji pretehtala podane rezultate, pred tem pa bo imela možnost postaviti še dodatna vprašanja in dobiti pojasnila o dosežkih športnikov oziroma klubov.

Več informacij o razpisu je na voljo na spletni strani Zavoda Novo mesto.

MONM.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih