fbpx
Mestnik
Aktualno

Obvestilo Pohodniškega društva Novo mesto

Pohodniško društvo Novo mesto člane in članice obvešča, da bodo s torkom 19. septembra pričeli z dežurstvi v društvenem prostoru v Domu krajanov v Prečni. Društveni prostor bo odprt vsak torek, razen praznikov med 17. in 19. uro. V zimskem času pa med 16. in 18. uro.

“Takrat lahko pridete po informacije v zvezi z delovanjem društva, o pohodih, turah in izletih. Pa o možnostih izobraževanj, opremi in izposoji opreme. Seveda se boste lahko tudi informirali o turah in izletih, ki jih nameravate izvesti v lastni režiji in obstajajo mogoča kakšna odprta vprašanja. Lahko pa pridete z dobro voljo tudi na pogovor z dežurnim,” sporoča društvo.

Kje in kako jih najdete? Enostavno, v Prečni v domu krajanov. Vhod v glavno stavbo je zadaj nasproti nadstreška. Po stopnicah bo treba v prvo nadstropje, tam pa poiščite na desni strani napis na vratih Pohodniško društvo Novo mesto.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih