fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki Novice

Od danes delna zapora krožišča “Tabletka”

Danes in v četrtek bo potekala delna zapora krožišča “Tabletka”. Kot so sporočili iz novomeške občine bodo v krožišču potekala manjša zaključna dela v sklopu letošnje prenove krožišča, zato bo za promet zaprt notranji vozni pas. Promet v krožišču bo tako potekal le po desnem zunanjem voznem pasu, kar prinaša spremembo prometnega režima.


Vozniki iz smeri avtocestnega priključka Novo mesto–vzhod namenjeni proti Ločni bodo po desnem zunanjem voznem pasu preusmerjeni na obvoz preko krožišča »Situla« v Bršljinu, od koder se bodo vrnili v krožišče »Tabletka« in po desnem zunanjem voznem pasu pot nadaljevali proti Ločni.

Vozniki iz smeri Ločne namenjeni v smeri Bršljina bodo po desnem zunanjem voznem pasu preusmerjeni proti krožišču pri avtocestnem priključka Novo mesto–vzhod, od koder se bodo vrnili v krožišče »Tabletka« in po desnem zunanjem voznem pasu pot nadaljevali proti Bršljinu.

Potekajo tudi dela na Ločenskem mostu

Isto časno pa dela potekajo tudi na Ločenskem mostu, kjer je vzpostavljena delna zapora in promet poteka izmenično enosmerno. Zaradi varnosti pri usmerjanju prometa v križišču Ločna je zaprta tudi Šmarješka cesta. Delna zapora Ločenskega mostu je sicer predvidena do 15. avgusta, izvajalec del pa načrtuje predhodno dokončanje del na mostu, kar bi ob načrtovani delni zapori krožišča »Tabletka«, ugodno vplivalo na pretok prometa.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih