fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki Gospodarstvo

Odpoklic igrač

Podjetje PEPCO je obvestilo Zdravstveni inšpektorat Republike Slovenije, da izvajajo umik in odpoklic otroškega vozička za lutke, ker ni prestal testiranj in lahko pride ob igri do poškodb. Igrače ne uporabljajte in jo vrnite na prodajna mesta.

Nos in rep se lahko odlepijo. To lahko predstavlja tveganje za zdravje otrok. Igrača ni skladna z Uredbo o varnosti igrač (Uradni list RS, številka 34/11 s spremembami). Izvaja se umik in odpoklic. Igrače ne uporabljajte in jo vrnite na prodajna mesta.

Zdravstveni inšpektorat Republike Slovenije je preko sistema RAPEX prejel obvestilo o izdelku, ki ni prestal preizkusov, saj nastanejo majhni delci. Gumbi na aparatu se lahko odlepijo. To lahko predstavlja tveganje za zdravje otrok. Igrača ni skladna z Uredbo o varnosti igrač (Uradni list, številka 34/11 s spremembami). Izvaja se umik in odpoklic. Igrače ne uporabljajte in jo vrnite na prodajna mesta.

K.N.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih