fbpx
Mestnik
Aktualno Narava & zdravje

Omejitev obiskov v brežiški bolnišnici

Splošna bolnišnica Brežice od danes, 9. februarja do preklica zaradi povečane pojavnosti respiratornih okužb omejuje obiske na internem, kirurškem, otroškem oddelku ter CIT oddelku.

Obiski na otroškem oddelku so dovoljeni le staršem oziroma zakonskim skrbnikom. Obiski sorojencev trenutno niso dovoljeni. Na ginekološkem oddelku so obiski dovoljeni 1 zdravi osebi (npr. partner, zakonec). Obiski so možni le iz pietetnih razlogov po predhodnem dogovoru z oddelkom.

Obiskovalce, ki bodo prihajali na obisk na podlagi predhodnega dogovora, zaradi varovanja zdravja vseh udeležencev prosijo, da si razkužujejo roke, ohranjajo ustrezno varnostno razdaljo do pacientov in uporabljajo zaščitne maske.

Vhod za obiskovalce, ki bodo prišli na obisk k svojcem na podlagi posebnega dogovora, je preko Urgentnega centra, kjer bo dovoljenje za obisk na posameznem oddelku preveril vratar, so še sporočili iz brežiške bolnišnice.

STA.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih